XLIV Reunión de Estudios Regionales

Transport i allotjament

VIATGES EL CORTE INGLÉS ens ofereixen:

Llistat d’hotels proposats per al congrés

Butlletí d’Allotjament

Remetre a la Secretaria Tècnica:
congresos.valencia@viajeseci.es
VIATGES EL CORTE INGLÉS, SA DIVISIÓ MICE
Av. Pius XII, 51 C.C. Ademús 4a planta • 46015 València
T. (+34) 963 107 189


RENFE ofereix un 30% de descompte (a la tarifa flexible) en els seus trens amb destinació a València a tots els assistents al XLIV Reunió d’Estudis Regionals, Congrés de l’Associació Espanyola de Ciència Regional.

Per beneficiar-se del descompte, haurà d’enviar un correu electrònic a info@aecr.org indicant-nos el nom i li enviarem el bo de descompte en la major brevetat possible.

Bitllets en recorreguts nacionals d’Anada i / o Retorn amb origen i destinació a València amb un 30% de descompte. Període de viatge entre el 19 i el 25 de novembre de 2018.

Només es podran beneficiar d’aquest descompte les persones inscrites al Congrés.

Com obtenir el descompte?

En cas d’adquirir el bitllet en una agència de viatges o en un punt de venda de Renfe, ha de presentar el bo de descompte que li enviarem un cop rebem el seu e-mail.

En cas d’adquirir el bitllet per internet (www.renfe.com), haurà d’introduir el Número d’ autorizació (que rebrà per e-mail) en el moment de realitzar la compra.


València compta amb excel·lents comunicacions terrestres i aèries que permeten un accés ràpid, fàcil i còmode a la ciutat.

COTXE

Una bona forma d’arribar a València es per carretera, ja que la capital disposa d’una àmplia infraestructura viària que inclou un bon nombre d’autopistes i autovies.

El accessos que comuniquen València amb la resta d’Espanya són:

 • Accés des de Madrid/centre de la Península: autovia de l’Est (A-3).
 • Accés des de Barcelona/nord-est de la Península: autovia A-7 (inclou peatges).
 • Accés des del nord d’Espanya: autovia Mudèjar (A-23).
 • Accés des del sud/sud-est de la Península: autovia A-7 per a accedir des de la costa o bé l’autovia A-35 per a accedir des d’Albacete.

AVIÓ

L’Aeroport de Manises (situat a 8 km de la ciutat) està connectat de forma regular amb les principals ciutats espanyoles y europees. Les principals aerolínies que operen són Air Nostrum (franquícia d’Iberia Regional), Vueling i Ryanair, totes elles amb seu en el propi aeroport.

Les destinacions nacionals principals són Madrid-Barajas, Palma de Mallorca, Barcelona-El Prat i Sevilla. De forma concreta:

Air Nostrum vola a les següents destinacions:

 • Nacional: Eivissa, Mallorca, Menorca, Sevilla, Màlaga, Bilbao, Tenerife i Gran Canària.
 • Internacional: Paris, Londres, Itàlia i Holanda.

Ryanair:

 • Nacional: Eivissa, Palma, Santiago de Compostela, Tenerife, Gran Canària, Lanzarote i Menorca.
 • Internacional: Turin, Bolonya, Milan, Pisa, Roma, Trieste, Venècia, Bari, Brussel·les, Paris, Craiova, Porto, Berlin, Düsseldorf, Colònia, Frankfurt, Londres, East Midlands, Manchester, Dublín, Malta i Varsòvia.

Vueling:

 • Nacional: la Corunya, Bilbao, Eivissa, Mallorca, Sevilla i Màlaga.
 • Internacional: Brussel·les, Amsterdam, Roma i Alger.

Hi han altres aerolínies que també ofereixen els seus servicis a l’Aeroport de Manises: Air Berlín, Air France, Alitalia, British Airways, Iberia Express, Lufthansa i Turkish Airlines.

L’Aeroport compta amb connexions amb la ciutat de València i els pobles del voltant gràcies a la oferta de transport públic (taxi, autobús i metro) i privada (alquiles de vehicles). Les línies de metro que arriben fins l’Aeroport són la 3 i la 5; les quals estan connectades amb l’estació de tres (RENFE) de forma directa i amb l’estació de l’AVE mitjançant transbord. 

Hi ha altres dos aeroports pròxims: Alacant (a 2 hores de València) i Castelló (a 1 hora de València).

TRANSPORT PÚBLIC

 1. Metro (Metrovalencia). Disposa de connexió amb l’Aeroport a través de les línies 3 i 5. A més, la xarxa de metro connecta els diferents punt de la ciutat de forma continuada. Pot trobar informació de les estacions, plànols, horaris i tarifes a la següent pàgina web: https://www.metrovalencia.es/page.php?idioma=_es
 2. Autobús (EMT): la xarxa d’autobusos urbana es una altra bona opció per a moure’s per la ciutat, amb una amplia gama de parades i horaris. Pot trobar informació de les estacions, plànols, horaris i tarifes a la següent pàgina web: https://www.emtvalencia.es/ciudadano/index.php
 3. Tren (RENFE): la xarxa de rodalies de RENFE uneix els diferents municipis de l’àrea metropolitana amb la ciutat. A més, València disposa d’una estació d’AVE, que connecta ràpidament amb altres ciutats de la geografia espanyola.
  1. Estació del Nord (rodalies). Sis línies que uneixen València amb Gandia, Moixent, Utiel, Xirivella, Caudiel i Castelló de la Plana. L’Estació del Nord disposa de les següents connexions: Metrovalencia: estació de Xàtiva (línies 3 i 5). Autobús: línies 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14, 19, 35, 40 i 63 (paredes pròximes a la Plaça de l’Ajuntament). Taxi: parada de taxis (Radio Taxi Valencia i Tele Taxi Valencia), localitzada al lateral de l’estació, eixint per les portes que es troben junt a la línia 6. Telèfons: +34 963 703 333 yi +34 963 571 313.
  2. Estació Joaquin Sorolla (AVE). Uneix València amb Madrid, Conca i Albacete, amb una freqüència de 17 trens i una duració mitjana de 1 hora i 30 minuts. A més, els trens Alvia i Euromed (llarga distància) enllacen València amb altres ciutats espanyoles. L’Estació de Joaquin Sorolla disposa de les següents connexions: Autobús (llançadora): gratuït amb el propi bitllet de tren t’apropa a l’Estació del Nord. Metro: Estació de Jesús (línies 1 i 5). Autobús: línies 9, 10, 27 (parada de Sant Vicent Màrtir), 89 i 90 (para a l’Avinguda Giorgeta). Taxi: parada de taxis a la port de l’estació.

Consell:

Adquisició de la VLC Tourist Card en Tourist Info-Joaquín Sorolla per a moure’s lliurement per tota la ciutat sense limitacions en el nombre de viatges. També ofereix informació interesant de descomptes en museus, oci, tendes, restaurants… +Info a: www.valenciatouristcard.com

DADES DE CONTACTE

Aeroport de Manises

Carretera del Aeropuerto , S/N. 46940, Manises – València
Telèfons: (+34) 91 321 10 00 / 902 404 704
E-mail: vlc_informacion@aena.es

Metro (Metrovalencia)

Partida de Xirivelleta, s/n, 46014 – València

Telèfon de contacte oficines València: 961 924 000

Telèfon d’atenció al client (gratuït): 900 46 10 46

Autobusos (EMT)

Pl. Correu Vell, 5, 46001 València

Telèfon: 96 315 85 15

Estació del Nord (RENFE rodalies)

Carrer Xàtiva, nº24, 46007 – València

Telèfons de contacte

 • Informació d’estacions: 912 432 343
 • Renfe: 912 320 320
 • Informació, reserva, venta, canvi i anul·lació de bitllets i atenció als viatgers amb discapacitat: 912 140 505

Estació Joaquín Sorolla (AVE)

C/ San Vicente Màrtir, 171, 46007 – València

Telèfons de contacte

 • Informació d’estacions: 912 432 343
 • Renfe: 912 320 320
 • Informació, reserva, venta, canvi i anul·lació de bitllets i atenció als viatgers amb discapacitat: 912 140 505