(Español) XLV Reunión de Estudios Regionales: Respuesta de las regiones periféricas ante los cambios sociales, tecnológicos y climáticos

Programa especial per a nous investigadors

Conscients de la importància d’atreure nous investigadors a l’estudi de les dinàmiques espacials econòmiques i socials, l’economia urbana i regional i la geografia econòmica l’Associació Espanyola de Ciència Regional convida als nostres joves investigadors a una sèrie d’activitats en el marc de la XLV Reunió d’Estudis Regionals la pròxima edició se celebrés el 20, 21 i 22 de Novembre de 2019 a Castelló.

Es proposen activitats específiques pensades per a doctorands que es troben en les primeres etapes de les seves tesis doctorals i per a estudiants de màster orientats cap a la investigació. Sent sensibles a l’escassetat de recursos a l’abast d’aquests joves investigadors s’acompanya la proposta d’una inscripció reduïda i molt beneficiosa.

Aquestes activitats inclouen l’assistència als tallers de formació, l’accés a les sessions paral·leles i plenàries, i al taller per a nous investigadors on podran presentar les seves propostes de recerca a investigadors de reconegut prestigi i rebre els seus suggeriments.

Properament indicarem els tallers ofertats.