(Español) XLV Reunión de Estudios Regionales: Respuesta de las regiones periféricas ante los cambios sociales, tecnológicos y climáticos

Programa especial per a nous investigadors

Conscients de la importància d’atreure nous investigadors a l’estudi de les dinàmiques espacials econòmiques i socials, l’economia urbana i regional i la geografia econòmica l’Associació Espanyola de Ciència Regional convida als nostres joves investigadors a una sèrie d’activitats en el marc de la XLV Reunió d’Estudis Regionals la pròxima edició se celebrés el 20, 21 i 22 de Novembre de 2019 a Castelló.

Es proposen activitats específiques pensades per a doctorands que es troben en les primeres etapes de les seves tesis doctorals i per a estudiants de màster orientats cap a la investigació. Sent sensibles a l’escassetat de recursos a l’abast d’aquests joves investigadors s’acompanya la proposta d’una inscripció reduïda i molt beneficiosa.

Aquestes activitats inclouen l’assistència als tallers de formació, l’accés a les sessions paral·leles i plenàries, i al taller per a nous investigadors on podran presentar les seves propostes de recerca a investigadors de reconegut prestigi i rebre els seus suggeriments.

Dimecres 20

16:00 – 20:00

Tallers:

A càrrec de Jose Manuel Calabuig (Grup MAD-Mathematics and Applications to Data and Physics). Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada. Universitat Politècnica de València

A càrrec de Norat Roig-Tierno. ESIC Business & Marketing School

A càrrec de Diego Prior i Víctor Giménez. Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona

Dijous 21 y divendres 22

8:30 – 20:30

Accés a totes les sessions paral·leles, conferències i activitats de la XLV Reunió d’Estudis Regionals
Divendres 22 vesprada Presentació d’un Powerpoint sobre la seva investigació al taller per a nous investigadors

 

Taller per a nous investigadors

L’objectiu és que el nou investigador pugui presentar la seua idea d’investigació. No cal que presente resultats sinó que concrete i motive la seua pregunta d’investigació, objectius i en la mesura del possible que especifique el seu pla de treball, metodologia i possibles bases de dades per afrontar la seua anàlisi. Per facilitar aquesta presentació es recomana com a format l’elaboració d’un Powerpoint.

Investigadors convidats amb àmplia experiència en direcció de tesis doctorals i projectes de recerca internacionals realitzaran comentaris constructius a la idea proposada i orientaran a l’investigador sobre les estratègies adequades per dur a terme seus projectes de recerca, alternatives de bases de dades, potencials problemes o millores en la concreció de la pregunta d’investigació i el pla de treball exposats.

Els treballs que es presentin han de portar el model_abstract_joves investigadors i circumscriure a la S-JI.- Sessions Joves Investigadors: “tinc una idea …”

Condicions especials per als nous investigadors

Podran acollir-se a aquesta fórmula estudiants de màster o a l’inici del seu doctorat. No poden fer-ho els doctorands que estiguen en la fase final de la seua tesi o que participen en alguna sessió del congrés. Places limitades.

La quota especial reduïda és de 75 €. La quota estàndard per a la resta d’inscrits és de 265 euros el què suposa un estalvi de 190 euros. Aquesta quota especial reduïda inclou dret a participar els cursos, l’assistència a sessions, i el taller per a nous investigadors. Únicament no inclou el sopar de gala a la qual es pot assistir abonant 50 euros.

A més, inclou la quota de soci per un any (que ascendeix a 65 euros) amb tots els drets com a soci: accés a la revista Investigacions Regionals, importants reduccions en tots els congressos internacionals de ciència regional (RSAI), serveis i activitats de la AECR, etc. (S’haurà de realitzar el registre com a soci a través del web www.aecr.org, després del congrés).

Cal enviar un mail a info@aecr.org indicant que vas a participar juntament amb el justificant de la transferència. El pagament de la quota és per transferència a la Caixa d’Arquitectes ES9231830800821000835122  fins el 18 d’octubre amb el comentari El teu nom i Pagament Quota AECR-RER-Jove.