XLV Reunión de Estudios Regionales: Respuesta de las regiones periféricas ante los cambios sociales, tecnológicos y climáticos

Anunci de l’edició d’un número especial de Regional Science Policy & Practice, vinculada al congrés

Benvolguts col·legues,

Ens complau anunciar l’edició d’un número especial de Regional Science Policy & Practice, vinculada a la International Regional Science Association (RSAI), amb el tema de la conferència: Resposta de les regions perifèriques davant els canvis socials, tecnològics i climàtics.


Els treballs presentats per a aquest número especial se sotmetran al procés normal de revisió de la revista. Pròximament s’informarà, mitjançant el correu electrònic i la pàgina web del congrés, del procediment per a enviar els treballs, així com dels terminis d’enviament i normes de publicació.

Una forta abraçada i us esperem a tots a Castelló

Comitè organitzador